Горечко

Вирішив доєднатися до ВКурсі акаунтами Соцмереж — чого ж не зробити?
Та і обіцяли за це +2 до рейтингу ;) — за таке я навіть на більше здатен. (Приєднайте свої профілі в соціальних мережах «ВКонтакте» і «Facebook» до блогу ВКурсі та отримайте +2 до рейтингу!). У мене у ФБ — два профілі — то я мав отримати +2 рейтингу.

Клікнув, а воно мені пише -

Вітаємо! Акаунт Facebook під`єднано вдало

Ви отримуєте +1 до рейтингу

перейти на головну.

І тут питання, де моє ще +1 до рейтингу — і не кажіть нічого про В Контакті. ;))).

І друге питання — А ЩО воно тут таке «рейтинг»? ;)))))

1 коментар

Святослав Вишинський
Профілі з обидвох мереж доєднуються почергово, але з кожної мережі можна приєднати тільки один аккаунт — Ви ж не можете бути одночасно авторизованими в двох профілях «Facebook» з одного і того ж браузеру в одному і тому ж вікні. Зрештою, у «Facebook», як і «ВКонтакте», дозволено мати тільки по одній сторінці. Якщо Ви бажаєте доєднати «ВКонтакте» — повторіть процедуру, бо це інша мережа і вона передбачає повторну згоду. Однак це дозволить Вам заходити на «ВКурсі» одним кліком, оминаючи введення логіну і паролю, користуючись авторизацією в соціальній мережі.

Рейтинг — показник популярності в мережі «ВКурсі», який зростає по мірі позитивних голосів за дописи блогера і за його профіль. Негативний рейтинг загрожує тимчасовою втратою можливості дописувати — до моменту розгляду такої справи адміністрацією. Тобто це також інструмент колективної нейтралізації, який можуть застосовувати блогери у виключних ситуаціях. У 2010-2011 рр. рейтинг враховувався нами і для створення дисконтних карток «ВКурсі».
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте