Любителі театру в захваті

У драмтеатрі імені О. Кобилянської почнуть продавати попкорн і Кока-Колу.

Знаменитий на весь світ Чернівецький академічний музично-драматичний театр ім. О. Кобилянської стане ще привабливішим для любителів мистецтв.
Як стало відомо, відтепер театрали зможуть насолоджуватися виставами та балетом під хрускіт поп-корну і шипіння популярних газованих напоїв.
 
«Першою виставою перед яким можна буде запастися поп-корном і Кока-Колою, стане «Кохання у стилі бароко» за однойменною п'єсою Ярослава Стельмаха», — розповіли в керівництві театру.
 
Якщо експеримент вийде успішним (у чому керівництво театру не сумнівається), то він пошириться на всі постановки.
 
Опитані знавці театру зійшлися в думці, що веселі віршовані монологи, розкішні костюми української шляхти XVII століття, харизматичні актори, любовні перипетії дуже добре підуть під попкорн і Кока-Колу.

17 коментарів

Віктор Довганич
Так хто автор? https://www.facebook.com/mollbuk/notes
Володимир Антонюк
Карпо Карий
Віктор Довганич
«Згідно Правил мережі «ВКурсі» передрук матеріалів чужого авторства є порушенням. Даний допис є повною копією статті МБ Будь ласка, розставте в тексті лапки, інакше його буде видалено.»

Таке написали мені.
Володимир Антонюк
Соромлюсь спитати — Ви т.в.о.директора «Букініста» чи адміністратор в Курсі? А чи може у нас в книготоргівлі вже все так гаразд, що керівникові немає іншої турботи, як добиватись справедливості на ВКурсі?
Це мій блог — що хочу те і виставляю.
Віктор Довганич
Ого. Що ж, на Ви, так на Ви. Не соромлюсь спитати — так Вас мучає і не дає жити моє призначення в Букініст. А зараз вже і в Буковинську книгу. А Вас навіть від наркоманів і проституток відшили. Це Вам Буковина — крихітко. А щодо блогу — не факт. vkursi.com/page/rules/
Володимир Антонюк
Від наркоманів і проституток я сам відшився. Це моє життя — що вважаю за потрібне — те і роблю. І мені по барабану призначення — це все брудні справи убогого Буратіна і компанії — чому мене це має турбувати?
Святослав Вишинський
Ще в мережі «ВКурсі» від початку проекту діє прецедентне право — зокрема, щодо публікацій під творчими псевдонімами. До теми плагіату в офіційних документах це відношення не має.
Сергій Батаєв
Виставляючи чужий матеріал без підпису хто автор — це рівноцінно крадіжці, хоча таке дуже часто трапляється та питання лише у моралі «Псевдо-автора».

Дивно, хлів у магазині ви теж берете без згоди?
Володимир Антонюк
У мене є письмова згода. Вам надати?
Сергій Батаєв
Дуже шкода наш театр, що вимушений йти на такі кроки. Адже театр — це не кіно де купа вражень від 3d та екшену на екрані, це гра акторів та своя атмосфера.
Олексій Пономаренко
Це жарт взагалі то) Я, до речі і в кіно не ходжу через те що гучний звук перебиває хруст чипсів і поп-корму
Володимир Антонюк
та невже не очевидно? ;)
Віктор Довганич
«Основне правило мережі полягає в тому, щоб дописувати самостійно. Обсяг і періодичність записів не регламентовані і залежать від особистого часу та натхнення — проте активність дописувачів відзначається рейтинговою шкалою, висуваючи найпопулярніших авторів на вищі позиції і таким чином акумулюючи відвідуваність їхніх блогів. На блогах ВКурсі публікуються як аналітичні статті, так і особисті роздуми, короткі ремарки, оцінки поточних і непоточних подій, подані як формальною, так і напівформальною мовою, як великі за обсягом, так і компактного виду. В мережі не допускається передрук чужих матеріалів, новин чи статей, щоб наповнення блогів було дійсно авторським».
Михайло Шморгун
Антонюк автор. А десятки ботів — це ляльковий театр для наївних інтернет-користувачів…
коментар було видалено
Володимир Антонюк
Дякую, Михайле ;) Чисто дивуюсь — ось ніби ж не перший раз таке розміщую (і не перший рік), а тут наш «пєрємєшалось в домє Обломовьіх»(с) влаштовує якусь виставу. ;)))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте