Чернівчани та гості Буковини тепер будуть платити за туалет у поїзді


«Укрзалізниця» з ініціативи Чернівецької ОДА http://www.oda.cv.ua/ вводить чергові зміни до списку своїх послуг. Слідом за введенням іменних квитків, на пасажирів, що збираються відвідати Буковину, чекає ще один сюрприз. З 1 червня у всіх поїздах «Укрзалізниці», які заїзджають на Буковину, користування туалетом стане платним.

На такі рішучі зміни «Укрзалізниця» змушена піти на прохання голови Чернівецької ОДА, регіонала П.Піпаєва. Після руйнування автомобільних мостів громадяни змушені користуватися залізничним транспортом. Заїжджаючи на Буковину від здивування і радості у більшості стається раптовий приступ дефікації, що призводить до забрудненні навколишнього середовища фекаліями. Відповідні звинувачення вже неодноразово висувалися Державною екологічною інспекцією України. «Як відомо, територія землі, на якій лежать шляхи, є власністю „Укрзалізниці, але це і територія “Краю, в якому варто жити» — зазначив обласний очільник. І це територія є дуже і дуже забрудненою.

Якщо не вжити жодних кардинальних дій, то через кілька років земляний покрив біля шляхів буде не придатний для зростання будь-яких рослин і вигулу індиків", — заявив представник Чернівецької ОДА Іван Шпаленко. 

«Як відомо, туалети в поїздах, що курсують Європою, обладнані спеціальним контейнерами, — ділиться спогадами один із перших заступників голови ОДАі, — А в наших вагонах, які виготовлялися в 70-80 роках, не передбачено місць на ці контейнери. Тому ми змушені ввести так званий „платний вхід“ до туалетів. За виручені кошти ми будемо платити штрафи, відновлювати пошкоджений ґрунтовий шар та покращувати життя буковинців. „За попередньою інформацією, вартість користування туалетом буде коливатися від 5 до 10 гривень, в залежності від мети. Вхід до туалету буде здійснюватися за допомогою жетонів. Жетони можна буде придбати у провідника або в касі вокзалу.
Також для пасажирів, які подорожують на далекі відстані, будуть доступні безлімітні абонементи. Але цим абонементом пасажир зможе скористатися тільки один раз на годину.Вартість безлімітних абонементів поки невідома, але вона боде прив'язана до членства в політичній силі. Бо ж відомо в якій партії зібралося найбільше заср..ів http://partyofregions.ua/.

10 коментарів

Захар Подкидишев
Судя по этому посту, черновицкий отбор на шоу «Рассмеши комика» начался явно неудачно)))
Олексій Пономаренко
Згоден і з попередніми двума коментами і добавлю.
Ідея загалом непагана, а реалізація на мій погляд невдала, мало креативу. Навіть враховуючи, що ця ідея і половина тексту вкрадені з нещодавньої фейкової новини, яка теж власне за задумом була веселою, а вийшло якось з запахом предмету новини.
Володимир Антонюк
Олексію, гамно — наше всьо. ;).
Микола Гуцуляк
«вартість користування туалетом буде коливатися від 5 до 10 гривень, в залежності від мети» — а можна тут детальніше?
Володимир Антонюк
Тарифи ще розробляються і будуть затвердженні на продовженні сесії обласної ради. Саме у цьому питанні виникло найбільше розбіжностей, тому сесія змушена була оголосити перерву.
Микола Гуцуляк
цікаво, як будуть перевіряти мету )
Володимир Антонюк
от вроді дорослий чоловік, а нє панімає — у кого мета «покрасчєння» — з того і брать надо більше, а у кого свабода — так, що ж з нього візьмеш?
Микола Гуцуляк
на жетонах будуть вказувати політичну партію? )
Володимир Антонюк
на чолі будуть карбувати — що б не бігали туди-сюди. народився, охрестили, в партію записали на чолі значок вибили — живи-радій
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте