Є прекрасна новина ;)

Відповідно до «Закону про амністію» 2011 року, перші ешелони колишніх ЗК вже почали залишати тюрми і зони. Таких в Україні цього року буде 15 тисяч. Зустрічає і Буковина своїх злочинців.

5 коментарів

Святослав Вишинський
Хіба в українських тюрмах сидять винуваті і справедливо засуджені люди? З такою кількістю в'язнів, як у цій державі? Здається, головні злочинці проживають по цей бік колючого дроту.
Володимир Антонюк
Сидять в українських тюрмах винуваті і насильники, і вбивці і наркодилери і водії-пянички і всякого-всякого. Є там і люди, які мотають пятьорочку за стирянний у сусіда вєлік… Всякого є. Тепер вони будуть передчасно на волі. А чи готова «Родіна-мать» гідно «встрєтіть своїх сьіновєй»?
Святослав Вишинський
«Синів» вистачає і на «волі» — невже слід бути такими наївними, що в Україні більшість злочинів розкриваються, а не «вішаються» на перших зустрічних або вже раз «відбувших»? Відсоток в'язнів на душу населення в цій державі, схоже, скоро дотягне до рівня сталінського тоталітаризму — якщо площ навіть побудованих або переобладнаних в СРСР тюрем та СІЗО у XXI ст. не вистачає.
Володимир Антонюк
Ага, точно… За наївністю — то до мене. У мене її завалісь. Я все ще наївно думаю, що люди мають бути добрі, чесні і порядні. Ну, тобто, вони мають бути людьми ;)
Галина Дичковська
Українські тюрми — це звучить весело)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте