Християнство вкнижилось?

Повертався нещодавно потягом зі Львова.
Поряд сиділи два  23-24 річні молоді гарні чоловіки і майже 3 години наполегливо читали 4-5 сторінок Біблії. І так вони мирно усміхалися дітям, і такі вони були чемні до літніх людей, що єлей просто почав рясно текти із мого монітора. Та у Франику з вагону почали виходити майже всі пасажари і  дві панянки, які очевидно прилетіли із-за кордону і реально перли ВЕЛИЧЕЗНІ ВАЛІЗИ. І цим жінкам було насправді важко тягнути ці валізи через вузький прохід вагону. Мої сусіди озирнули цю картину і знову втупились у Святе Письмо. Знайшлися двоє інших парубків — вони просто взяли ті валізи і винесли їх на перон.  
А перед тим вони всю дорогу просто пили пиво і не читали Біблії. 

5 коментарів

Сашко Горський
Не сприйміть як образу, але так і хочеться запитати, що в цей час робили Ви? Створювали цей допис? )))
Володимир Антонюк
;) Я знав що хтось швиденько про це спитає. ;) Молодець. Правильно взирив. Допис я не створював. Вагон був переповненим і мені ніяк не виходило ломитися через голови на допомогу.
Галина Дичковська
Я давно звернула увагу, що проповідники/священики однієї конфесії — на одне лице. Вони говорять однаковими фразами, однаково усміхаються, однаково демонструють горе, навіть рухи мають однаково-схожі. Це дуже видно в телепередачах.
Це все створює підозріння, що цих людей давно нема. Залишились тільки маски.
ЯКІ ЗНАЮТЬ ЯК ПРАВИЛЬНО.
Часом навіть діють правильно.
Однак від цього тепло чомусь не стає.
Володимир Антонюк
саме це я і мав наувазі. так сталося, що я мав можливість спілкуватися із служителями культу різних конфесій. Можу сказати, що, на жаль, відсоток тих хто вірить у Бога і ВИКОНУЄ Його заповіді приблизно однаковий в усіх деномінаціях — і він надзвичайно малий ;(. Не стають святі отці (за невеликим винятком) зразком для населення території — не стають світлом і сілю;(. А часто стають посміховищем.
Максим Пансик
Одна старенька мудра бабця з горів якось сказала: «Шлях до пекла буде встелений душами попів, дяків і інших священнослужителів»…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте