Про найсмачнішу в світі китайську гречку. (казка)

Прокинувся якосьу наш славний геолох і за сумісництвом капустолюб Ганзаров і вирів зробити добре для всього українського народу. Ну хоч трошки «покращити життя вже сьогодні»(С) кожному. Озирнувся довкола — ну, все вже є  - не вистачає в Країні тільки делікатесу — китайської гречки. Свою ще восени за 6 грн/кг продали старшому брату-лапотніку, що б було з чого щі наварити. Брату то продали, а самі нібито без такого важливого продукту залишилися.  Є трохи на складах, але то… нехай лежить. Та і мають бути якісь звершення у синьо… білих, не все ж у липких галіфе ходити. Найкращу гречку в світі (як і все справді найкраще) — виробляють в Китаї. Про це Ганзаров памятав ще з часів Мао — з того часу вона у зубах застрягла. І послав швиденько в Китай весь флот торгівельний — усі два сУдна. Знайшли гречку лише по 1 700 дол/тонну. Недолугі китайці всьому світу продають по 1 150 — 1250 дол/тонну (http://www.alibaba.com/showroom/buckwheat-from-china-price.html), але ж йому треба було багато, тому і накинули відкатів по 500-600 доларів за кожну тонну прекрасного продукту. Завезли вже 2 кораблики по 500 тонн.  Потім виявилось, що та гречка зовсім і не делікатесний продукт і стало зрозуміло, що щастя кожному «маленькому українцеві» (с) не буде і цього разу. Тому вирішів лопатоносний на склад її запхати, а директор складу йому каже,  - що у них у самих цієї гречки завалісь, а таку каку нехай передадуть Могільову. Для собачок гаварясчіх. Та і обіцяв славний регіонал гречку по 14 грн/кг (після 6-7 грн восени — це подешевшання відчутне), а продають по 18-20 грн. Донбас порожняк знову не прогнав (с). Завезення гречки з Китаю закінчиться точно зі збором вітчизняного врожаю. Але ж на власному врожаю так просто парочку мільйонів доларів не хапнеш — тому підтримаємо китайського виробника і споживаймо найсмачнішу у світі китайську гречку від великих проффесіоналів.
З.І.Сьогодні Газаров казав, що проблем і з цукром скоро не виникне — можна буде по два мішечки купити, якщо нада. Напевно варто дослухатись — цей огороднік-любітєль знає, що зникне наступним.
З.І.І. В усьому винуватою, звичайно, оголосили Тігрюлю  - бо вона зараз в усьому і так винувата. 

5 коментарів

Євгенія Пушкова
Дякую!
З.І. Лише Тигрюля мені здалася трохи зайвою, притягнутою за вуха…
Маріанна Антонюк
:))) після вчорашньої заяви Герман про те, що потасовка у Львові підстроєна БЮТом — уже не притягнута за вуха…
а, ще в п'ятницю у Савіка Шустера при обговоренні теми прапорів сидів доктор філософії і академік Мирослав Попович (політично незаангажований аж ніяк). Зізнався потім: слухав і чекав, коли ж дискутуючі скажуть, що Тимошенко у всьому винна. І прікінь: дочекався :)))
Так що — «сказка — ложь, да в ней намёк»…
Євгенія Пушкова
Можливо, це тому, що я особисто не належу до числа її симпатиків, але мене просто трохи дратує оця її манера піаритись на чому завгодно, аби піаритись. Втім, очевидно, й інші «учасники процесу» останнім часом їй охоче у цьому сприяють :)
Маріанна Антонюк
та казав колись завсєгдатай телеефірів художник Поярков: Тимошенко мусить розшукати креативщиків Партії регіонів і їм подякувати, навіть нагородити :) Бо так, як вони сприяють Юлі своїми проколами, їй ніхто не сприяє краще :))
Михайло Шморгун
Дуже сумно…

Сумно за Юлю, яку скоро посадять ( циркулюється така чутка вкієвах ), але ще більше — за її щирих прихильників, які вже навіть законні партійні гроші на своїй любові не зможуть заробити… Ще сумніше за виборців, що вірять у те, що з юлею будєт всьо харашо…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте