Ну, для чого?

Сьогодні в прес-клубі підприємці розповідали, як наша «доблєсна» міліція знущається над людьми, як погрожує, як б'є. Старша і поважна жінка Лідія Гаїна розповідала, як її по звірячому нізащо товкли прямо на ринку 5 січня працівники міліції. Є відео. Вона розповідала реально страшні речі, якими підприємців намагається залякати нинішній режим. І ось весь час у мене в голові гепкають дитячі питання — «ну, для чого це робити так тупо?» і «оці злочинці в погонах, що били старшу жінку на очах у людей — вони прийшли додому і увечері 6 січня вітали народження Христа? Може ще в церкву канонічну сходили?». Невже люди так швидко здатні втратити людську подобу і для цього потрібна лише команда «Фас»? Невже вони думають, що не помруть? І як вони Богу в очі дивитимуться?

6 коментарів

Галина Єреміца
Ти маєш рацію, Володимире.Мене ж шокує те, з якою брутальністю, цинічністю та жорстокістю це робиться. Причому дуже демонстративно, щоб залякати інших.Але я вірю, що так довго не буде.
Володимир Антонюк
Та довго не буде, то вже зрозуміло — у них немає поняття, що робити з Україною. Несподівано для них, чомусь?, вона виявилася більшою за автобазу.
Галина Дичковська
Для СТРАХУ. Це єдиний інструмент, з допомогою якого вони вміють управляти. Інших просто не існує (для них). А ще -від відчуття безкарності і прагнення всемогутності.
Володимир Антонюк
Мені колись у школі вчителька казала, що у творинок є умовні і безумовні рефлекси. То я таково думаю, що у цих діячів природній рефлекс самозбереження (на інстинкт не потягне — бо то складне)замістився неприроднім бажанням пожрать і побухать. А до труни ще ніхто кишеньки не доторочив. Ну невже вони справді мріють, що б їх проклинали у віках?
Святослав Вишинський
Володимир Антонюк
І вот нащо ти вот це запостив? Нащо мені ці знання? До П.Добрянського у мене претензій немає — підполковник добре знає інструкції. А він що патрулює вілиці? Чи він навчив оцих гопників в фуражках до людей на Ви звертатися? Ми одного разу запропонували очільнику обласної міліції звозити одного з старших офіцерів для обміну досвідом в Берлін (ну, щось там до гуманізації роботи МВД з кризовими групами), так він чітко відповів:«Мій дід той Берлін бомбив, нічого доброго вони нас не навчать». Така вот, бл..., євроінтеграція.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте